Tilbring natten på vårt kunsthotell og opplev Opus13 med kvartetter av Schubert og Shaw

I tillegg til ren klangmagi fra strykekvartetten Opus 13 vil du få oppleve høsten på Ramme og den beroligende atmosfæren, det gode livet i naturen og sanseligheten. Slik verdenskunstneren Edvard Munch gjorde da han søkte seg hit – til et sunnere liv, nær naturen, dyrene og solen, i ett med naturen.

På denne konserten skal vi ikke bare bli bedre kjent med et av Norges fremste, nye ensembler — vi skal også få oppleve to bautaer i kvartettrepertoaret: amerikanske Caroline Shaws moderne mesterverk Plan & Elevation fra 2015, og østerrikske Franz Schuberts Døden og piken, en kvartett basert på et dikt med samme tittel.

– I Plan & Elevation hører vi meditative klanger, minimalistiske elementer, og referanser til store verk fra fortiden som Caroline Shaw tar med inn i nåtiden på sin vakre og særegne måte, sier fiolinist Welde.

Pakkens innhold

  • Overnatting på kunsthotellet
  • Frokost
  • Konsertbillett 23.september kl. 15.00 (kr 395)
    Les mer her…
  • Inngang til Havlystparken.
    La deg begeistre av parkens skjønnhet og bli inspirert av den magiske naturen.
  • Inngang til Ramme Billedgalleri. Opplev Edvard Munch på nært hold med årets hovedutstilling «Edv. Munch at Ramme featuring works on paper». Fast utstilling med lokale kunstnere inkludert.
Bestill her