Ramme Kro og Restaurant

Midt på gårdstunet ligger Ramme Kro & Restaurant. Her serveres retter som er naturlig, bærekraftig og næringsrike. Menyen vil variere etter sesong og hva som kan høstes på gården. Her er avstanden kort fra jord til bord. Vi er stolte av å holde Debios sølvstandard, som krever at minst 50 % av råvarene er økologiske.

Åpningstider

mandag-lørdag

Lunsj 12:00-16:00
Middag 18:00-20:00

søndag

12:00-17:00 – utvidet lunsjmeny

Restauranten er debio sølv sertifisert

Menyen tilpasses årstidene

Mat og matproduksjon er naturlig nok viktig for Ramme fjordhotell.
Maten vi serverer holder høyt nivå og vi bruker fjorden og skogen som vårt spiskammer. De fleste av råvarene produseres på Ramme Gård, som er en del av hele Ramme-området. Vi har stort fokus på at de råvarene som ikke produseres på området, likevel er kortreiste. Vi er debio sølv sertifisert som innebærer at 50% av alle retter er laget av økologiske råvarer. Hos oss er kjøtt og fisk viktige elementer i en sunt og velbalansert kosthold, men ikke nødvendigvis hovedingrediensen.

Eget gartneri
Selskap ute i restauranten
Nøye anrettet mat

Ramme Kafe & Gårdsbutikk

I Diversen kan du kjøpe med deg økologiske grønnsaker fra Ramme gård. Her finnes et stort utvalgt frukt og grønnsaker i henhold til sesong.

Åpningstider

  • Lørdag – søndag 11:00 – 17:00
Grønnsakshage
Grønnsaksgartner
Eget økosystem

Selskap og bryllup i fantastiske omgivelser

På Ramme vil du kunne arrangere selskap for de fleste anledninger. Vi vil tilby en helhetlig opplevelse med alt fra bespisning, overnatting og underholdning. Du kan velge selskapslokaler inne og ute. Om ønskelig kan vi bistå med transport av gjestene med hest og vogn, sleder, veteranbiler, buss og båt, helikopter eller luftballong!

Rettene som vil bli servert er økologiske og balanserte. De baserer seg på gårdens og nærområdets produkter. Menyene vil være komponert ut fra sesong. Hos oss er avstanden kort fra jord til bord.

Vi vil, som før, tilby et stort utvalg kulturaktiviteter, konserter og teater. Du vil få omvisning i våre utstillinger i museet, Havlystparken, arkitektur- og gårdsvandring og temaomvisningen Munch på Ramme. For mer informasjon se under omvisning.

 

Dekket bord ute i gartneriet
Nøye anrettet mat
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement på Ramme Fjordhotell