Ramme Kro & Restaurant

Lunsj: Mandag – søndag 12.00 – 16.00
Middag: Mandag – søndag 18.00 – 21.30

Restauranten vår er sølvsertifisert

Midt på gårdstunet ligger Ramme Kro & Restaurant, en sentral del av destinasjonen. Her serveres næringsrike og bærekraftige retter. Menyen varierer etter sesong og hva som kan høstes på gården. Med kort avstand fra jord til bord er vi stolte av å opprettholde Debios sølvstandard, som krever at minst 50 prosent av råvarene vi bruker er økologiske.

 

Nøye anrettet mat

Lunsj på Ramme

Mandag- søndag kl. 12.00 – 16.00

På Ramme Kro & Restaurant er alle våre spisesteder forpliktet til å oppfylle Debios sølvstandard for økologisk mat. Dette betyr at minst 50 prosent av ingrediensene vi bruker er økologiske.

Våre menyer er nøye sammensatt med fokus på produkter fra Ramme Gård og andre utvalgte lokale produsenter.

Når du besøker oss, blir du servert balanserte retter med sesongens grønnsaker. Kjøtt og fisk er viktige ingredienser, men de får ikke nødvendigvis hovedrollen.

Våre retter er friske, sunne og velsmakende. Her er det kort vei fra jord til bord!

Suppe med gode råvarer
I veksthusene dyrkes maten som serveres i restauranten
Eget økosystem

Ramme Kafé & Gårdsbutikk

Onsdag – søndag 11.00-17.00 (14.aug – 8.okt)

Ramme kafé og gårdsbutikk ligger ved inngangen til Ramme, i et stort og lyst drivhus – kombinert med murstensbygg og klokketårn.

Helt siden 1986 har vi produsert smaksrike, økologiske grønnsaker på Ramme. I gårdsbutikken kan du kjøpe med deg disse lokale godbitene hjem. Vi tilbyr blant annet Rammes egne Edvard Munch-juicer og syltetøy, hermetiserte grønnsaker, fargerike egg fra gårdens brede utvalg av hønseraser, samt et godt utvalg av økologisk kjøtt fra ullgris (Mangalitsa svin), telemarksfe og gammalnorsk spelsau.

Vakre klær og praktiske interiørgjenstander vrimler det også av, samt et utvalg velværeprodukter. En egen kolleksjon med signaturvarer av forskjellige slag finner du kun her på Ramme, slik som en utsøkt gulrotsåpe med ringblomst og andre fantastiske dufter. I kaféen serverer vi vafler, dagens bakst, suppe, salat og smørbrød.

09.okt – 17.des
Lørdag – Søndag 11.00-17.00

Oppalshuset – Veksthus til selskap eller verksteder
Eget økosystem
Grønnsaksgartner

Førjulshygge og lysmagi på Ramme

Fra 24. november tom 17. desember

Kom i julestemning, senk skuldrene og tilbring kvalitetstid sammen!

I desember blir Ramme forvandlet til et magisk juleland der musikk, julemarked, kunstopplevelser, julehandel og juleinspirerte menyer danne rammen. Og vi kan garantere at våre romantiske lysvandringer er alene verdt turen.

Start oppholdet med å sjekke inn på vårt kunsthotell med historisk sus, hvor hvert eneste rom er unike og innredet med Munchs kunst og antikviteter.

Ta turen innom tunet og hils på husdyrene våre! I vår grønne oase, Ramme kafé-og gårdsbutikk, kan du drømme deg bort fra en travel hverdag – og kanskje er det akkurat her du får gjort unna julehandelen.

Selskap og bryllup i fantastiske omgivelser

Både innendørs og utendørs selskapslokaler

På Ramme kan du arrangere selskap for enhver anledning og få en helhetlig opplevelse med bespisning, overnatting og underholdning. Vi tilbyr både innendørs og utendørs selskapslokaler, og kan til og med hjelpe med transport av gjestene – enten det er med hest og vogn, sleder, veteranbiler, buss, båt, helikopter eller luftballong!

Våre retter er økologiske, balanserte og basert på gårdens og nærområdets produkter. Menyene blir satt sammen etter sesongen, og hos oss er det kort avstand fra jord til bord.

I tillegg til selskapene våre, tilbyr vi et bredt spekter av kulturaktiviteter. Du kan få omvisning i våre utstillinger i galleriet, utforske Havlystparken, bli med på arkitektur- og gårdsvandring, eller Munchvandring.

Oppdekt bord i Energihuset
Nøye anrettet mat
Havlystparken på Ramme
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement på Ramme Fjordhotell