Vi har siden 1986 produsert smaksrike, økologiske grønnsaker. I gårdsbutikken kan du kjøpe med deg disse lokale godbitene hjem. Vakre klær og praktiske interiørgjenstander vrimler det også av, samt et utvalg velværeprodukter. En egen kolleksjon med signaturvarer av forskjellige slag finner du kun her på Ramme, slik som en utsøkt gulrotsåpe med ringblomst og andre fantastiske dufter.

Julemarked: De 2 første helger i desember  (2-3. des & 9-10, des)

Her blir det julemagi og Charles Dickens´sjarm smelter sammen for å skape uforglemmelige øyeblikk for de som besøker oss.

Lysvandring

Inkludert i pakken er en vandring gjennom vår eventyrlige hage med Juleoratoriet i bakgrunnen. Vi går i trolsk natur og varmer oss ved bålpannen og husets helt egne «eplegløgg», mens formidleren forteller om Rammes historie.

Etter vandringen passer det perfekt med et besøk i Ramme kro og restaurant. Der spiser du maten vi har dyrket rett utenfor døren. Hos oss er grønnsakene midt på tallerkenen, det er økologisk, kortreist og bærekraftig – og vidunderlig! Og selvfølgelig juleinspirert
(må bestilles som tillegg).

Ramme Billedgalleri

Inkludert i oppholdet er også et besøk i Ramme Billedgalleri, hvor du blir kjent med Edvard Munch på en ny og nær måte. Årets hovedutstilling «Edv. Munch at Ramme featuring works on paper» – viser grafikk, tegning og akvarell av Edvard Munch fra hans tid her på Ramme. Som alltid vises også våre to faste utstillinger, med originaler av Edvard Munch, Frits Thaulow, Chr. Krohg, Hans Gude, Theodor Kittelsen, Oda Krogh, Carl Dørnberger, Paul Fischer og Oscar Wergeland, inspirert av nærområdet fra Drøbak til Son.

Velkommen til jul på Ramme og vår eventyrlige virkelighet!