Høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiør

Historiske hotellrom innredet med antikiviteter

Hotellets gjesterom er fordelt på 2 bygg, Herberget og Brenneriet. Rommene og suite har svært høy standard og det er lagt stor vekt på detaljer og utforming av interiøret. Rommene og også historisk innredet med antikviteter. Nede ved sjøen kan du også oppleve Edvard Munchs hjem og eiendom og vandre i hans landskap på vår nye kultursti.

Praktisk informasjon

 

Innsjekking: Fra kl 15.00
Utsjekking: Før kl. 11.00

Frokost:
Mandag-fredag 07.00-09.30
Lørdag – søndag: 08.00-10.00

 

Munch enkeltrom

Munch enkeltrom ligger i Brenneriet

Munch enkeltrom ligger i Brenneriet, er bygget i 1800-tallets industristil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme. Sjarmerende små og intime rom i historisk stil med enkeltseng, dusj og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte. Noen av våre enkeltrom er HC tilpasset.

Enkeltrom innredd med Munch kunstverk
Munch enkeltrom. Stol ved vindu

Standard dobbeltrom

Sjarmerende, små og intime rom i historisk stil på bakkeplan med dobbeltseng, dusj eller badekar og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte. Noen av våre dobbeltrom er HC tilpasset.

Standard dobbeltrom med badekar
Standard dobbeltrom med badekar

Deluxe dobbeltrom

Sjarmerende rom i historisk stil med dobbeltseng, dusj eller badekar og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte.

Deluxe dobbeltrom
Dobbeltseng
Badekar
Detaljbilde badekar
Dobbeltseng

Munch dobbeltrom

Munch dobbeltrom ligger i Brenneriet

Våre Munch dobbeltrom ligger i Brenneriet som er bygget i 1800-tallets industristil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme. Sjarmerende i historisk stil med dobbeltseng, dusj eller badekar og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte.

Munch dobbeltrom
Herskapelig gang
Frokost på sengen

Munch dobbeltrom med luftebalkong

Våre Munch dobbeltrom med lufte-balkong ligger i Brenneriet som er bygget i 1800-tallets industri stil og rommene har fått navn etter verk av Edvard Munch. Det vil henge en reproduksjon av verkene på veggen på hvert rom. Rommene er utsmykket med antikke møbler og speil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte.

Dobbeltseng med deilige dundyner og puter
Badekar
Detaljbilde badekar
Herskapelig innredning på Munch dobbeltrom med luftebalkong