Høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiør

Historiske hotellrom innredet med antikviteter

Hotellets værelser er fordelt på 2 bygg, Herberget og Brenneriet.

Alle rom i Herberget er unikt innredet, og rommene er oppkalt etter en samtidig kunstner, eller noen med tilknytning til Olsen-familien. Les mer om rommene i første etasje her, andre etasje her, tredje etasje her.

Alle rom i Brenneriet er unikt innredet, og i alle rom henger en reproduksjon av et Munch-maleri, som rommet er oppkalt etter. Les mer om Edvard Munchs malerier i Brenneriet her.

Parissuiten, øverst i hotellet er ulik alt annet. Den inneholder soverom, salong, bad, privat utendørs takterrasse og sauna.

Nede ved sjøen ligger Edvard Munch´s sommerhus. Villa Munch var hans hjem og eiendom fra 1910 – 1944. «Det er det eneste stedet hvor jeg kan finne fred,» skrev Edvard Munch en gang.

Praktisk informasjon

 

Innsjekking: Fra kl 15.00
Utsjekking: Før kl. 11.00

Frokost:
Mandag-fredag 07.00-09.30
Lørdag – søndag: 08.00-10.00

 

Munch enkeltrom

Munch enkeltrom ligger i Brenneriet

Munch enkeltrom ligger i Brenneriet, er bygget i 1800-tallets industristil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme. Sjarmerende små og intime rom i historisk stil med enkeltseng, dusj og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte. Noen av våre enkeltrom er HC tilpasset.

Enkeltrom innredd med Munch kunstverk
Munch enkeltrom. Stol ved vindu

Standard dobbeltrom

Sjarmerende, små og intime rom i historisk stil på bakkeplan med dobbeltseng, dusj eller badekar og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte. Noen av våre dobbeltrom er HC tilpasset.

Standard dobbeltrom med badekar
Standard dobbeltrom med badekar

Deluxe dobbeltrom

Sjarmerende rom i historisk stil med dobbeltseng, dusj eller badekar og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte.

Deluxe dobbeltrom
Dobbeltseng
Badekar
Detaljbilde badekar
Dobbeltseng

Munch dobbeltrom

Munch dobbeltrom ligger i Brenneriet

Våre Munch dobbeltrom ligger i Brenneriet som er bygget i 1800-tallets industristil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme. Sjarmerende i historisk stil med dobbeltseng, dusj eller badekar og skrivepult. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte.

Munch dobbeltrom
Herskapelig gang
Frokost på sengen

Munch dobbeltrom med luftebalkong

Våre Munch dobbeltrom med lufte-balkong ligger i Brenneriet som er bygget i 1800-tallets industri stil og rommene har fått navn etter verk av Edvard Munch. Det vil henge en reproduksjon av verkene på veggen på hvert rom. Rommene er utsmykket med antikke møbler og speil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme. Alle våre rom har ulik utsmykning, størrelse og er unike på hver sin måte.

Dobbeltseng med deilige dundyner og puter
Badekar
Detaljbilde badekar
Herskapelig innredning på Munch dobbeltrom med luftebalkong